Uw aangeschafte meubels, zowel in onze fysieke winkel als via onze online winkel, worden rechtstreeks naar het opgegeven adres geleverd met behulp van ons eigen transport. Ons bedrijf hecht veel waarde aan het gemak van onze klanten, daarom bieden wij deze service op een voor u geschikt tijdstip.

De transportkosten bedragen slechts 0,50 eurocent per kilometer, berekend vanaf ons magazijn tot uw woonadres. Ongeacht de afstand streven we ernaar om concurrerende prijzen te hanteren om de producten op een economische manier bij u af te leveren.

Als u echter de voorkeur geeft aan het zelf ophalen van de bestelde meubels, heeft u de mogelijkheid om deze rechtstreeks op te halen bij onze fysieke winkel op Dam 26, Schiedam, postcode 3111 BD. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te assisteren tijdens het afhalen van uw bestelling.

Het is belangrijk om te weten dat de goederen niet naar binnen worden gebracht.

We zijn trots op onze leveringsdiensten en de flexibiliteit die we aan onze klanten bieden. We garanderen dat uw bestelling veilig en op tijd wordt afgeleverd. Bedankt voor het vertrouwen dat u in onze winkel hebt gesteld, en we staan klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.