search

Kikker Bed

€ 0,00
Inclusief belasting
Aantal
Wachttijd van 21 dagen.

1. Kinderbed met matras. Afmetingen bed, lengte 144 cm, breedte 78 cm, hoogte 58 cm. Slaapgedeelte 140 cm x 70 cm. Schuimmatras met afneembare hoes: 140 cm x 70 cm x 7 cm. De constructie van het bed is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd karton, waardoor het stabiel en duurzaam is. De randen van het bed zijn afgewerkt met PVC randen, die grotendeels beschermen tegen mechanische schade. Het bedframe is gemaakt van veerbelaste lamellen in het FLEX-systeem, de maximale belasting is maximaal 110 kg. In het productieproces worden ecologische verven op waterbasis gebruikt, die veilig en bestand zijn tegen mechanische schade. Bovendien zijn de afbeeldingen beschermd met laminaat.

2. Kinderbed met matras. Afmetingen bed, lengte 164 cm, breedte 88 cm, hoogte 63 cm. Slaapgedeelte 160 cm x 80 cm. Schuimmatras met afneembare hoes: 160 cm x 80 cm x 7 cm. De constructie van het bed is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd karton, waardoor het stabiel en duurzaam is. De randen van het bed zijn afgewerkt met PVC randen, die grotendeels beschermen tegen mechanische schade. Het bedframe is gemaakt van veerbelaste lamellen in het FLEX-systeem, de maximale belasting is maximaal 110 kg. In het productieproces worden ecologische verven op waterbasis gebruikt, die veilig en bestand zijn tegen mechanische schade. Bovendien zijn de afbeeldingen beschermd met laminaat.

3. Universele lade op wielen. Het is mogelijk om de lade aan de rechter- of linkerkant te monteren. De structuur van de lade is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd karton, waardoor het stabiel en duurzaam is. De randen van de lade zijn afgewerkt met PVC randen, die grotendeels beschermen tegen mechanische schade.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.